OM OSS

Blue Marine erbjuder ett brett sortiment av tjänster till dig som behöver reparation, ombyggnad, uppgradering och service av din segelbåt eller motorbåt.Vår duktiga och kompetenta personal tar hand om din båt snabbt, effektivt och till ett konkurrenskraftigt pris där vi alltid lämnar en garanti på vårt arbete.

Vi är ett team professionella båtbyggare och seglare som har kunskap och förståelse för vad din båt behöver.

Vi på Blue Marine sätter en alltid hög standard i utförandet av våra uppdrag. Vi arbetar konstant med idéen om att kvalitén i alla våra arbeten ständigt går att förbättra.

Vi använder alltid material av bästa kvalitet för ändamålet och vi följer konstant utvecklingen för nya material och tekniker. I större projekt använder vi oss utav duktiga designers, ingenjörer och segelmakare.

Vi har mer än 20 års erfarenhet av epoxi, komposit och plast arbeten.

Vi även en lång erfarenhet av arbeten såsom service och installationer av el, marinelektronik, motorer, drev, arbeten med rigg och sprutmålning.

Vi arbetar även med plastreparationer, kompositer och lösningar för vår samarbetspartner Liseberg. Uppdraget består i att reparera uppgradera eller utveckla ; Flumeride båtar Flumeridebanan , Lisebergs ”stenabåtar”, Kållerado och Balder.

Vi har även ett uppdrag för Göteborgs spårvägar där vi tillverkar Glasfiberpaneler frontskydd för Göteborgs spårvagnar.

Segling finns i vårt DNA. Vi började segla i unga år och har tillsammans kappseglat på professionell nivå i Över 3 decennier. Segling är en komplex sport med många avgörande parametrar, en del inom vår kontroll, andra inte. Vi vet av egen erfarenhet att en grundläggande förutsättning för att lyckas är att ha rätt och väl fungerande utrustning. Oavsett om din målsättning är att vinna ett mästerskap, korsa Atlanten eller njuta av ledig tid på kusten med dina nära och kära.

Utmaningarna är oändliga och det är skälet till att vi älskar segling.

Vi erbjuder dig möjligheten att ta hand om din båt mitt i stan!